ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε - και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο jackandjonesathens.com ή να μας καλέσετε στο 2106195758 εντός 4 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με χρέωσή του και επιβαρύνεται για την αποστολή αντικατάστασης με τα κανονικά έξοδα αποστολής (ανάλογα με τη χώρα προορισμού).

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί:

Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης αναλαμβάνει να μας στείλει το εκάστοτε προϊόν με δική μας χρέωση αποκλειστικά με COURIERCENTER. Εφόσον το παραλάβουμε και διαπιστώσουμε ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, θα αποστείλουμε το νέο προϊόν με αντικαταβολή και χρέωση 3,50€.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία. Εάν παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την έγκριση του Αιτήματος. Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων.
Τα προίόντα και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απο όλα τα συνοδευτικά έγγραφα: Απόδειξη Λιανικής ή τιμολόγιο και όλα τα συνοδευτικά, όπως ετικέτες κλπ.
Επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή αγοράς των προϊόντων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών.
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμμε την επιστροφή.